jueves, 7 de noviembre de 2013

TUAREGS a la Palleta o Trió del mig


L'altre día vam fer la Tuaregs a la Palleta, per mi era la primera via que escalaba en aquesta zona i la veritat és que val la pena de visitar. Roca excel·lent i un equipament força generòs... Encara que pel meu gust una mica mal repartit, però una via força xula.



El camí d'aproximació comença tranquil·lament per un bosc que acaba tancant-se en una canal típica de la muntanya. Ja trobava a faltar caminar per Montserrat.



Els companys: A.Cobo (esquerra) i R.Prades, dos dels que em van veure començar a escalar ara ja fa un grapat d'anys, sobre tot Armando amb qui vaig fer un aprenentatge intensiu. Com bons experimentats, sempre amb el moscata dels inventillos.... " mas sabe el diablo por viejo..."



Primer llarg 6a, un principi força intens i anar gaudint d'una roca excel·lent i unes assegurances molt generoses. Disfrutona! sí senyor.



L'ambient dins de la canal és molt agradable, tot i estar encaixonats la vista és bona. L'itinerari esta molt ben trobat, feia temps que no feia una via del Raul Alvarez.


R-2, comoda i un segòn llàrg molt bonic e interessant. Al 3er... penso que alguna assegurança mès no hauria sobrat per mantenir el ritme de la resta de llargs, però cap problema! aquest també s'ho val de venir!



Sortida de la darrera reunió, dos xapas de blocar una mica llarg i una disfrutada de llarg aquest també. El cert és que aqui dalt la panoràmica es bona i ha valgut la pena, ara haurem de tornar ja que al costat hi han algunas vias interessants, això sí abans de la restricció pels ocells....



L'equip celebrant el primer dia d'escalada del Armando desprès de la pre-jubilació... ara sí que haurem d'aprofitar entre semana! La veritat és que ha estat un gran plaer escalar amb dos companys que van tenir la paciencia d'ensenyar un crio com jo, ara fa un grapat d'anys..

 
Regió de gorros vista desde el sud, hi ha alguna agulla que em crida l'atenció i que no he escalat mai.. haurem de fer campanya!



Un fossil al costat de la 3ª reunió, sembla un peix? tant es havia de fer-li una foto.




Una altre vista de Montserrat, tot i que la temperatura n ho demostra.. Tardor, almenys la llum sí.


      
 
Deixo una ressenya de la TUAREGS, però al llibre del Luichy millor
 
 
 
Alguna entrada pendent, de fa uns dias. Aventuras amb l'equip de la integral benvinguts...Proximament! 
 

2 comentarios:

Unknown dijo...

Caram quina bona companyia, i com be dius de fa uns quants anys.....
Salut i escalades....

joan asin dijo...

Ei carai quin trio, vau escollir una bona via. Enhorabona per la trobada.