martes, 25 de enero de 2011

GEL A LA VALL DE RIALB

El fred d'aquests dies ha fet que tornin a sortir les lineas de gel. Aquest any és una bogeria, tot i això s'ha d'estar pendent.


En aquesta vall podem trobar unes quantes vias que habitualment es posen en condicions, petits resalts que ens permeten jugar i fer una bona jornada. Avui hem anat a la columna que trobem aprop del primer pla desprès de la tanca, un resalt que dona varies opcions de joc i cap d'ellas menyspreable.



Una linea de dos curts llargs ( 15-20m) i WI-5 protegible en roca, que ens ha fet començar el dia amb motivació.



Aquesta és una bona manera d'aprofitar les hores lliures i a menys d'una hora de casa. Ara ens tocava la columna del costat.



El cert és que dona plaer poder jugar amb vies així i reunions al sol, gens de fred i bons moviments per carregar els braços. Encara ens quedava terreny per jugar..



Aprofitant un petit fil de gel a dreta de la columna he,m tret un altre boin llarg d'uns 40m per acabar amb les energies. D'aquesta manera no sap gens de greu tenir que anar a treballar de nit.



Avui era el segon dia de gel de la SPASKA i pel que sembla se li dona força bé ja que ha pujat sense inmutar-se gens. Així que ja hem complert amb el que deiem ahir... alguna n'haviem de fer !



Ara nomes falta esperar a veure que fa la meteo, ja que ideas no falten.. ni de bones ni de dolentes!