viernes, 24 de septiembre de 2010

NARIEDA "BAGA TOTAL"

Aquesta vegada tocava una bona però d'estiu, com sempre en Marcel està inquiet i comença a treballar a la via. Rebo la trucada i un cop mès ja estic liat a fer el jabato amb ell, la sort és que la feina em lliura d'alguns dels pitjors dies d jardineria. Tot i això ningú s'en lliura per complet.
 Els dies van anar passant i la feina semblava que no avançava peò ni de bon troç ja que poc a poc se li anava arrencant un llarg darrera l'altre al " Mato grosso" de la narieda nord fins que al final vam tenir al davant el resultat.
 Quince llargs i un itinerari d'escalada que creiem que quedarà super guapo, encara falta que la natura i l'hivern que s'acosta ens ajudi amb la neteja. Així que el proper estiu ja en tenim una mès per anar a disfrutar.


 La via ha quedat completament equipada amb parabolts i ponts de roca, nomès cal dur 13 cintes i les reunions, així que si algú creu que va just nomès li pot caldre dos friends 0,5 i 0,75 com reforç però ben segur que no caldrà i mes quan les pluges de l'hivern acabin de fer baixar la terra que queda.

 Sobre el grau i demes ja anirem veient però escalada majoritaria del "Vº grado" i a disfrutar  Per cert s'ha de
remarcar el curro que s'ha fotut en Marcel, Gràcies company per compartir aquestes i moltes d'altres

4 comentarios:

Joan Baraldes dijo...

Felicitats per la via i gràcies per equipar noves línies.
I anirem a fer-la
salut i a tibar

Mingo dijo...

Felicitats per l'apertura. A finals de primavera l'anirem a probar. Salut

Anónimo dijo...

Hola a tots, soc l´Albert de Lleida i aquet disabte vaig fer la via amb la Yolanda. ho vam pasar força be, canto a dojo i sumament asegurada, no cal res mes que les cintes, grau V disfruton com a maxim, tot i que algun pas de l´ultim llarc pot ser que costi una mica mes, però sempre facil.
pot ser interesant portar alguna cinta mes per els ensambles, natros vam fer ensamble fins a la cinquena reunio per avançar a un altra cordada que molt amablement ens van deixar pasar, tambe vam empalmar els llargs 11 i 12, i els dos ultims amb el consecuent rossament de corda. total 3,10 hores de via 4,30 de coche a coche
gracies per la vostra feina, i per ultim, estic d´acord que cal el pas d´alguna cordada mes i algun xafec per acabar de netejar la via.
felicitats als equipadors.

Anónimo dijo...

Hola a tots, torno a ser l´Albert de Lleida, al comentari anterior he dit que hi ha un rup, perdo, volia dir un bong
apasiau.