lunes, 19 de julio de 2010

PIRINEU ANTI-CRISI, ANTI-ESTRÈS

Aquest any tinc menys dies de vacances així que aprofitem per fer muntanya pel Pirineu i continuar coneixent racons de les nostres muntanyes.

Començem per la Vall d'Ordesa i anem cap a Gòriz per fer nit i anar al Mont Perdut, així que cap a Soaso anar creuant-nos amb ,molta gent que roda per allí.

El camí encara que llarg és força distret i vam veure bastanta fauna, el paisatge val la pena tota la suada.

Per sort al refu havien tingut dues anul.lacions i vam tenir lloc per dormir, que amb el bon sopar van aconseguir que ens recuperesim de la pujada, ja que vam sortir amb el temps just per arribar al sopar.

A les sis diana, esmorzar i començem a fer via, just una hora més tard ja ens calçavem els crampons. Encara queda molta neu en alçada.

"Lago Helado", aqui ja és veu "la escupidera" i el cim del Perdut, la vista guapísima. Encara no hi ha ningú pujant però ja va arrivant gent, la temperatura fresqueta fa que la neu sigui ideal pels crampons, així que tots cap a dalt.

Una bona filera de penya s'organitza en un moment i tots cap al cim, no se quanta gent pujarà aquest estiu però segur que serà un munt, ja que a Gòriz tenen ple fins a finals d'agost.

L'esforç val la pena, un vent fred ens acull al cim, així que desprès de la foto de rigor començem a fer via cap a baix. Desprès de no se quant arribem al bus, reventats i amb els peus fets una merda, s'han portat prou be els meus "munyons", aquesta nit cap a Bujaruelo a descansar.



Ara tocava dutxa, jalo i DORMIR, tot això buscant un altre objectiu per passat demà....

No hay comentarios: