lunes, 1 de febrero de 2010

VALL D'INCLES : EL DIA "D"


Ahir era un d'aquells dies perfectes per quedarse a casa descansant. Després de treballar tota la nit, vaig anar a dormir tres hores amb la idea de pujar a fer el Pic de la Serrera.
Ens van trucar els companys per avisar que la carretera estava tallada just a la sortida del poble de Ransol i que anaven cap al Pic d la Coma de Varilles per la Vall d'Incles.

Així que canvi de plans i cap a Incles. Quan vam arribar el temps estava tonto i quasi be ens donem la volta, però com que ja estavem allí... Doncs fora mandra i cap amunt que ja ens han fet la traça, gràcies!

Cap de nosaltres ens esperavem el paquet de neu que ens vam trobar, i a mes la qualitat de la neu... Tot i que aquest any sembla que tenim la sort de cara ja que totes les sortides que hem fet han estat amb bona neu, a veure si dura.
Doncs arriba el millor moment del dia, " paketon" i anar baixant, si sempre fos així ....

 Ara per alegrar la vida, vaig a preparar els trastos i cap a Gavarnie, així que la propera ja sabeu d'on parlarà. A veure si la meteo ens ajuda

4 comentarios:

Unknown dijo...

Hola Xavi, han pasado muchos años, saludos de Danny Coloma (camping de Muntsa, años 80)

brujo dijo...

Hombre Danny, quantos años... ya ves que aun sigo haciendo monte paara no oxidarme. A ver si coincidimos un dia para trepar

Unknown dijo...

Yo estuve oxidado mas de 20 años haciendo sofing y ahora he vuelto a empezar.

He subido un par de veces al Alt Urgell (Collars y Tossal de la Feixa), muy buenas zonas, ya veo que no parais!

A ver si nos vemos! Con unos amiguetes de la época hemos creado un blog: http://thepuretasclimb.blogspot.com/

Records al Marcel!

tasker dijo...

Aupa xabi, soy tasker el fernando. Salseando por los blogs, me he encontrado el tuyo. Un saludo hay te dejo el enlace para el mio.
http://todalavidaescalando.blogspot.com/
Al monte que es donde mejor estamos.
Un abrazo