miércoles, 17 de septiembre de 2008

EL SEPTIMO DE LOS CIELOS


ROC DELS COLLARS


EL SEPTIMO DE LOS CIELOS


Aquesta via ja prou coneguda no demana gaires explicacions, per mi és probablement el millor que he obert en molt temps. Encara que falta acabar algun detall, com treure un parabolt que queda al segon llarg bastant baix i a l'esquerra, en el segon també s'ha de moure un seguro que queda fora de lloc i treure la corda. La variant del tercer és més difícil del que jo em veig capaç de fer així que si algú vol provar doncs endavant.

Algunes de les repeticions han fet ús de la corda fixa, mea culpa ja que amb l'accident i tot plegat no he pogut pujar a fer-ho. Però pel que han dit, tots han disfrutat d'aquesta via. Nosaltres la vam obrir pensant en rapelar per la via del Dioni així que és per això que no hi ha anelles a les reunions.

La via la vaig començar amb en J.Comas obrint el primer llarg per sota, a la primera reunió s'ens va acabar l'embranzida i veient la roca i les possibilitats ho vam continuar equipant desde dalt.

Amb l'ajuda dels companys la feina es va anar fent fins que vaig fer la primera, sense encadenar el 2º, que temps després encadena en Joan Cabau. Així que un altre cop l'aplec, reconvertit a l'esportiva de via llarga, torna a reunir un grup ampli de gent fent el "ganapia". Està clar que ens agrada tant juntar-nos com escalar

No hay comentarios: