miércoles, 17 de septiembre de 2008

"CAMI DE L'ALFONS BARO i DIONI"


Aquestes dues vies són les dues primeres obertes amb expansions i equipades pel lliure, després d'uns anys d'aturada dels aplecs hivernals ens tornem a reunir per alliberar els neguits aperturistes.

L'aplec el formem un altre cop M.Millet, J.Comas,N.Dalmases,D.Serrano,Paco T.D, T.Masana,X.Bonatti i un amic francès Bruno Genevray. El cert és que ja ho trobavem a faltar, el vivac, les nits al ràs i tot el que vam riure durant aquells mesos. Cal dir que en Marcel va passar dos mesos a la Vall de Canelles baixant tans sols algun dia a la Seu.

D'aquest aplec van néixer aquestes dues vies, el Septimo de los Cielos i algun llarg d'esportiva, encara hi tenim algun projecte cosa que ja vindra més endavant amb la bona salut. Els que ja han escalat en aquest sector han pogut gaudir de la bona qualitat d'aquestes dues joies ( almenys per nosaltres) i donar gràcies a les ressenyes d'en Xavi Granè.

Ara que vaig fent tota aquesta feina m'adono que teníem molts deures pendents, poc a poc van sortint del forat totes aquestas vies i espero que alguna més en el futur.

1 comentario:

Ignacio López dijo...

Uala Xavi, hacía años que buscaba data de la Vía del Dioni.
Tal vez me recuerdes, soy Nacho, estaba acampando con Uds aquellos días que dieron origen a que Marcel le pusiera ese nombre a la vía...
Un abrazo