martes, 16 de septiembre de 2008

CANALLAS EN CANELLES


" CANALLAS EN CANELLES"


Aquesta via ressegueix una evident línia de sostres que es troba a la dreta del sòcol del la Paret dels Vinyals. L'aproximació es fa en direcció al Roc dels Collars i en el moment que el camí s'acosta a la paret per anar a esquerra, trobem un corriol que porta cap a dreta i ens acosta al peu del sostre. Possible vivac uns metres abans del peu de via.

La via va ser oberta per Jordi Coma, Marcel Millet i Xavi Bonatti, aquí buscàvem la manera més fàcil de passar pels al.lucinants sostres. Per repeticions cal dur pitons variats, algun ganxo, friends i tascons. El descens el fem per la canal que surt cap a esquerra per anar a buscar unes cordes fixes que hi ha al costat del primer llarg de "Mader Mei".

Després d'aquesta via va seguir una més d'aquest estil per canviar posteriorment cap a les vies equipades del Roc dels Collars anys més tard. Ja fa un bon grapat d'anys d'aquestas aventures i hem cregut que valia la pena donar aquesta info, així que torno a repetir que si algú necessita més info, que es posi en contacte al blog

1 comentario:

ALBERT dijo...

Ei! Benvinguts a la blogosphera, profundos. Ja us linko al meu supermegaquetekagas blog.
Salut