domingo, 2 de enero de 2011

PIC DE LA SERRERA 2912m

Avui que ja és dia 2 d Gener..tocava provar de fer un cim que ja fa uns quants dies.


Aprofitant que el meu mestre d'escalada, Armando Cobo, corria per la Cerdanya ens hem fet un truc per anar junts a fer un tomb per la Vall de Ransol. Encara falta molta neu però malgrat tot encara hem pogut disfrutar d'una bona sortida.


                                El grup format per: Juan Carlos, Josep i l'Armando.La sorpresa ha estat la neu tan dura que hem trobat, ja que aquesta setmana han esta a casa dos companys de guipuzcoa i han trobat neu pols en les dos activitatas que volien fer, quina mala sort.El dia ha estat força bo encara que el vent fa que la neu no transformi gaire i la sensació de fred és forta, malgrat tot un dia excel·lent.


Fent aquest post, em donen ganes de reformar una frase d'en Ferran Latorre: COM S'HO FA LA GENT QUE NO FA MUNTANYA , PER SER FELIÇ?Armando en plena acció. D'aquest company hauria de fer un post serio algun dia, ja que va ser ell qui hem va ensenyar a escalar i de qui vaig treure l'afició per l'escalada clàsica. Així que us prometo que aixó queda pendent ja que val la pena.Així que amb una bona sortida de muntanya, cap a casa a descansar i aquesta nit a currar... content però quin pal!

 

                                                                                                      

   

3 comentarios:

Anónimo dijo...

oooooooh

M'havien promès trobar una ressenya en aquesta pàgina sobre la columna Zippi a la Cabana Sorda.

En fin, haurem de fer amb la piada. Potser millor i tot. Però pesa molt...

Per la resta, i aprofintant que passo per aquí, et felicito pel Blog, ple d'encís.

Apa, salut i sort vertical.

G.

brujo dijo...

Les ressenyes de cabana sorda esta al primer post d'alpinisme del 2008.
De tote maneres inrtentare fer un de nou amb mes info

Anónimo dijo...

Ei Xavi,

No sabia que publicaves en català! Soc en Juan Carlos! ¿Te’n recordes que ahir em vas dir un sector d’escalada a França que era molt guapo amb vies tant esportives com clàssiques de cinquè grau? Em sembla que es deia alguna cosa així com “bedellac”, i em vas dir un altre nom que no recordo ara.

¿Que em podries dir com es deia exactament? És que he estat mirant pel google i no he trobat res. També he anat a la pàgina aquesta del CAF d’Ariege i res. Vamos... que no la trobo!

Per cert! Gràcies per la piada! Va ser disfrutona eh!

Una abraçada!