sábado, 18 de diciembre de 2010

" COLUMNA ZIPI " Cabana Sorda

Ahir tocava sopar d'empresa, tot i així havia quedat amb en Robert per pujar a Cabana Sorda. Excusa ideal per fer quasi bondad amb el beure, però quan ha sonat el despertador.... uf!


Al cotxe la temperatura era de -12º i la veritat és que tot costava un munt. El camí de pujada s'ha fet força agradable i ràpid hem entrat en calor, el gruix de neu no dona per pujar amb esquís i es caminava bastant be.


La primera mirada ha anat cap a la " Columna del Zipi" i ja que el record era bo ens hem decidit d'anar .
Aquesta via és una de les mes interessant per lo estetic del recorregut i on esta situada, la via segons les condicions pot fer-se en un llarg o muntant una reunio al mig.


La temperatura no ha pujat gaire ni al sol i una magnífica cascada amb sol a la reunio ha estat el premi, algo que no podem fer sovint. Hem partit els 50m de la columna ja que al mig encara li falta una mica de gruix, però no perd el grau ja que aquesta és IV-5º .


El tram mig tenia un gel " sorbet" ja que cau aigua de la columna de dalt, per sort es pot assegurar be amb cargols llargs.


Pel que fa a la resta de les vies semblen totes en bones condicions i la neu dura per les aproximacios així que es un bon moment per pujar.

A dalt Robert sortint de la columna després de batallar de valent i agafant carrerilla per fer el muret final


Així que un dia genial, haure de buscar una de bona ja que aquesta setmana la cosa s'ha posat molt interessant, però sempre hi ha alguna cosa guardada a la carpeta dels pendents ja ja ja


 

No hay comentarios: