lunes, 24 de enero de 2011

PORTELLA DE RIALB

Avui ha tocat moure una mica el cos, ja fa uns dies que mancava activitat. Aprofitant que el PELUT tenia ganes d'esquiar hem sortit a fer un tomb amb els esquís cap a la Vall de Rialb.

  Ja que a les dues tenia que treballar hem començat aviat, per sorpresa havia inversió termica i feia menys fred que a Ordino, tot i així costava de posar-si.La nevada dels darrers dies ha millorat el gruix tot i que esta molt lluny del que hauria de ser. Fins al refugi de Rialb costa una mica de imaginació, desprès ja millora bastant tot i que la neu esta gelada en bastants trams.


Al arribar a la Portella hem tret el cap cap al Fontblanca i hem vist que la vessant del Castellar ha acumulat mès neu sobretot a les canals, encara que hem hagut de fer mitja volta ja que el temps no donava per continuar.Amb una bona baixada, el fred i tot lo demes queda oblidat així que segurament demà s'haura de fer algo ja que segur que el cos ho demana... quina vida mes dura que ens ha tocat!penso que per demà ja tinc una bona idea si tot acompanya ja veurem..

No hay comentarios: