lunes, 22 de febrero de 2010

URDICETO: " ESPERANDO EL AUTOBUS"

19 de Gener, 2010.
Una vegada més les bones condicions s'epatllen quan m'arriben els dies de festa, tot i això en Nacho em guarda una bona sorpresa. A la Vall d'Urdiceto ha crescut una cascada que fins ara mai no havia engreixat com aquest any. Una bona aventura que segur.. que ens fa tornar.

Doncs sí, aquest magnífic nus ens obliga a tornar al dia següent, excusa que aprofitem per dur el taladro i deixar les reunions muntades amb parabolts de pas que uns companys ens acompanyen per fer una repeticiò.

Aquest sector és ideal per buscar la tranquilitat en dies d'alta masificaciò pels voltants, una hora d'aprox fins la cascada de les "Bordes" i just al costat la nostre troballa " Esperando el autobus". Un circ a la part de dalt amb unes candeles que amenacen de caure donen un ambient salvatge al lloc.

La via no es gens menyspreable, ja que el recorregut acaba en una goulotte de 4º que és super estètica amb un pas vertical al mig del llarg. Jo crec que pot acabar com una clàssica si continua formant-se més vegades.

Així que deixo la ressenya i la recomano a tothom ja que és una d'aquelles vies que val la pena de fer

2 comentarios:

laura pi dijo...

Doncs si, una bonica i estetica cascada, al costat d'un altre petita joia de la vall, que acabaran sent unes classiques, la de Les Bordes. Pero molt de compte amb els carambanos que penjan a sobre, feu-li una ullada al ensurt que vam tenir nosaltres:

http://josepilaura.blogspot.com/2010/02/cascada-de-les-bordes-185m-ii4-valle-de.html

bones escalades!

Fernando Lertxundi (alias tasker) dijo...

Tiene pinta de guapa vía. Me gustan así un poco encajonadas, les da otro ambientillo. Zorionak. Hay que pillar el momento para hacerla.