martes, 16 de febrero de 2010

SOLS A GAVARNIE ?

Hi han llocs que sempre sòn diferents, el circ de gavarnie amb seva màgia cada vegada t'ofereix un espectacle diferent
Alguna cosa no anava com havia d'anar, les sis menys quart i no hi havia cap altre cotxe al parking, tot i aixó agafem els esquis i enfilem cap al circ.

La impressió de que alguna cosa no era normal va augmentar quan a l'Hotel del Circ la taça es perdia i no trobem cap indici, així que amb paciencia enfilem cap al peu del mur quan comença a aixecar-se el dia. " Nacho, no se si es muy normal, pero no viene nadie. Solos en el circo, esto es muy difícil"
Desprès de fer un intent a FREEZANTE descobrim el motiu de la nostre solitud, les nevades dels dies anteriors havien deixat el circ molt carregat de neu i avui ha entrat una pujada de temperatures, tot raja aigua i les condicions no sòn gaire agradables.
Per eliminació vam arribar a ICE FOLLE direct i degut a la seva inclinació el gel era sec ja que l'aigua corria per l'interior així que aqui vam disfrutar una bona estona, un llarg de cinquè de seixanta metres. La part de damunt raja com les fonts del Llobregat així que ràpel i a buscar una altre.
D'aquesta manera arribem a FLUIDE, en Nacho fa el primer llarg i aqui sí que ens empapem de valent, decidim que ja en tenim prou i decidim marxar quan ens trobem amb una sorpesa. Realment no estem sols a Gavarnie...
Algú ha tingut la sort de poder volar en globus per damunt nostre, poder creuar els pirineus no es gaire fàcil ni freqüent. Avui hem tingut la sort de estar de testimonis.
Com acostuma a pasar darrerament, les condicions s'espallen quan tinc festa. A veure la propera vegada quina sort em guarda la mèteo..

No hay comentarios: