lunes, 14 de febrero de 2011

Gavarnie febrer 2011

Amb la intenció d'escampar la boira i aprofitar les vacances, que sempre van be, em vaig trobar amb la tropa a Luz. En lloc del dimarts vaig treure el cap el dimecres ja que va sortir un feina d'ultima hora, ells ja havien escalat Banzayous tot i que les condicions no eran per tirar cohets es podia escalar.


Les condicions no sòn les ideals, però... les ganes poden amb tot. Dimecres vam anar tots plegats cap al circ i ens vam sentir una mica atropellats, mentres l'Esteve i Olivier ja feien via per fluide direcció al segon mur, per cert felicitats per l'ascensió, un munt de gent pujava corrent per agafar un bon lloc. Ens vam poder ficar tranquils a Ice-folle.


En general baixa aigua per totes les vies, però el tercer llarg estava bastant precari, però en Fernando alies "Tasker" va fer una autentica demostració de templança i maestria, així que vam aconseguir tirar cap a dalt.


El llarg era mes difícil de lo habitual i la protecció bastant dolenta, però aquest home estava llançat i així van dirigir-nos cap al mur de Mystyques per sortir a dalt.


El dijous el vam dedicar a descansar i preparar una pujada al segon mur, això sí amb matinada incluida. El divendres a les 3,30 h de la matinada la temperatura era positiva i bastanta humitat, així que vam deixar el pla per un altre dia, no gaire llunyà ja que sembla que vindra fred, i Alberto i jo vam anar a esquiar a Barreges-Mongie que és una estació molt guapa i no la coneixia.

Dissabte tornada a casa i diumenge de matinada cap a canelles que la roca sempre esta en condicions,
haurem d'esperar que passi el temporal i veure quanta neu ens deixa.

No hay comentarios: