martes, 24 de marzo de 2009

VIA CRUCIS

Avui prometia ser un d'aquells bons dies, havia quedat amb en Carles al parking de la vinyola a Porte per tornar a insistir amb una bona vía d'alpinisme al pic de les Valletes. Però com ve passant aquest darrer mes, els astres s'han conjurat per fer-me la guitza i res de res el company ha resultat un indocumentat que en un control de la gendarmeria ha hagut de tornar a casa per fer-se els documents que ha perdut, mentrestant Jo ja estava al parking de l'estació esperant-me.

Així que tornant cap a casa mentres trencant-me la closca per fer algo d'activitat m'ha vingut al cap la idea d'anar a fer aquesta vía de Sta. Coloma. Ja que lo meu, sí que ha estat un via crucis..

La vía està reequipada pel Carlo Ferrari i nomès cal dur 8 cintes exprès, en cas de voler empalmar llargs duplicar i afegir reunions. El día canviava i començava a animar-se quan he arribat al cementiri bufava una mica de vent i un nùvol amagava el sol tot i aixó la temperatura era molt agradable.


Aquesta vía té un diedre molt característic al sisè llarg que li dona molt d'ambient, al igual que una aresta que porta al peu de la última placa. La vía en sí no té cap tirada extrema però cal vigilar amb els 5 c's ja que algún és força distret. Un cop a dalt la baixada a peu per la canl en 15'' és fàcil de trobar.






No hay comentarios: