lunes, 8 de noviembre de 2010

A ESQUIAR DE NOU

Dissabte 6/11/10
Sí, ja hem començat a esquiar aquest any. El cert és que el dia no podia ser millor, un sol estupendo i una pujada per la pista que no ho semblava.


La negra d'Arcalis es va concertir en una sortida de muntanya força interessant, sobretot pel Jan i en Raul que era la segona vegada que feien esquí de muntanya així que ben acompanyats s'ho van curra de valent.

Dilluns 8/11/10
AY ! Avui que hem tocava a mi disfrutar del matí lliure, però el dia semblava que m'ho posaria difícil al matí. Tot i això he sortit decidit i amb ganes cap a Arcalís.

Avui ha nevat durant el matí uns 4 cm a la coma i el dia era bastant dolent, encara que la neu era força bona a dalt a la coma al costat del túnel de Rat. Al pic d'Arcalís no s'arriba a la carena amb esquís encara.

Aquest matí m'he enrrecordat del que deia un dia l'Ariadna Tudel, que aquests dies entrenan el doble ja que no puja gaire gent, tot i així el incombustible Manel Pelegrina ja havia fet les seves pujades i desp tots a tornar a la feina....
 I com deia en Rubianes " el trabajo dignifica"..... demà al matí a trepar que a la nit entro a currar a les deu

1 comentario:

Fernando Lertxundi (alias tasker) dijo...

Afortunados ya le estáis dando. Alberto y yo estamos pensando en lo mismo, para los próximos días irnos a foquear a alguna pista. Espero que con las ultimas nieves podemos desempolvar los esquís. Aupa xabi