lunes, 30 de noviembre de 2009

DIES DE "CINE"

Apurant fanàticament abans de les nevades, que per cert ja estan deixant uns bons gruixos desde ahir, vam decidir baixar al Sector Cine. Precisament per gaudir d'un bon dia soleiat i d'unes vies que per mi ,son de moltísima qualitat, així que aprofito per felicitar als equipadors. Alguns companys d'Andorra que no estan acostumats al conglomerat no els hi va agradar però d'altres coincideixen amb la meva opinió.


Com que en Marco no havia estat mai vam anar directes al Muro de Gramuntill, ja que penso que és el mès espectacular. Encara que totes les vies que trobes pel camí sòn força guapes i conviden a quedar-se abans.

Segons m'han comentat avui, està a punt de sortir una guia de la zona de collegats amb tota la informació dels sectors d'esportiva que hi han, que son uns quants. Si algú necesita les ressenyes les pot trobar a la Pobla, al pub Astoret, que està al centre del poble.L'accès al sector és força ràpid, desde la part de dalt, baixant per una ferrada curta . La pista s'agafa davant del pàrquing dels Raiers, just fins un punt on trobarem una cadena i l'advertencia de camí particular, pasant a peu la cadena i a la primera curva unes fites a mà esquerra ens porten a la ferrada.

No hay comentarios: