jueves, 27 de noviembre de 2008

CABANA SORDA

SECTOR DE CASCADAS : CABANA SORDA
L'any passat em van portar d'excursió a Cabana Sorda després de la primera nevada de l'hivern. El lloc en sí em va encantar, però la sorpresa que em vaig endur al veure tots aquells contraforts amb les línies de gel que es començaven a marcar, va ser inmensa.
Vaig trucar en Robert i li vaig descriure les possibilitats, dies més tard ell va pujar i va veure que ja es podia començar a escalar, així que vam fer una primera visita de la que van néixer dos vies molt guapas. "Melodia Secreta" amb una variant i la "Sonata del Brujo".

La Melodia és una via de tres llargs que amb la variant del 3º ja és una bona activitat.
La Sonata del Brujo és també una via llarga, més fàcil però molt estètica
Més tard al costat esquerre del circ vam obrir la "Columna del Zipi", una curta però estètica cascada que vam dedicar a un bon amic.El Robert per la seva part feia la primera ascenció del corredor "Snowbeer" una fàcil linia però molt guapa que porta fins la cresta del Pic de la Coma de Varilles.

A la dreta de les anteriors vam obrir el sector del Diedre, al qual escalavem al més de març tot i la calor que feia, allà el gel es mantenia en bones condicions.
La última via i més llunyana es la "Del Robert", una via que sorpren i dona dos llargs espectaculars amb una dificultat sostinguda.
Per accedir a Cabana Sorda s'ha d'anar pel camí que surt des de la Vall d'Incles fins al refugi 1h30" aprox, i 2h a peu de via. Per las vies cal dur uns 6 claus de gel i cordinos per abalakovs ja que tret el Sector del Diedre que te reunions equipades, la resta ens ho hem d'equipar.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Suposo que aquesta petita cascada ha de ser meravellosa.... i que ell ja la deu haver escalat molts cops el teu costat...

Ricard dijo...

Bonaaaaaaatti!

Ostres fent el xafarder he trobat que tu també tens blog i de qualitat com tot el que fas ; )

Com va tot jabalí? A veure si ens veiem algun dia i fem alguna cosa plegats per a recordar els vells temps! L'altre dia remenant fotos vaig trobar les de Ceillac... quines epoques eh!

Ara mateix t'enllaço a www.momentsdemuntanya.blogspot.com el meu blog

Cuida't Xavi!