lunes, 27 de octubre de 2008

CANVI D'ACTIVITAT

Aquest any he decidit fer un canvi d'activitat a l'estiu, així que m'he decidit a continuar amb l'amic Juanma el famòs curs de submarinisme que vam començar fa dos anys.


Es cert que sempre m'havia cridat l'atenció aquest esport, però amb la obsessió per la muntanya l'havia anat deixant de banda. "pero nunca es tarde..." així que aquí em teniu fent el lluç .


Un punt guapo d'aquesta nova aventura es la penya del club del meu company, "doradasub.com", gent que també fan treballs verticals i escalen una mica per la comarca de Tarragona, cosa que també ens fa compartir més aficions.


En definitiva que ja tinc algo més amb que passar dies distret i que segurament em portarà a fer algún viatge xulo , Mar Roig etc...

En lloc de calentar el cap a ningú, deixo el contacte d'aquest club i el que vulgui iniciar-se al submarinisme, ja sap que pot comptar amb un bon professional com el Juanma, al que conec fa més de deu anys i amb el que havia treballat a Andorra motiu pel que puc assegurar que és un fanàtic del seu esport com nosaltres del monte

No hay comentarios: